Nikšićanin opljačkao kladionicu
Ilustracija

Nikšićanin opljačkao kladionicu

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i tom prilikom identifikovali, locirali i lišili slobode lice osumnjičeno da je počinillo navedeno krivično djelo.

Policija je uhapsila Nikšićanina B.J. (25) zbog sumnje da je opljaškao kladionici "Premier" u tom gradu.

On je, kako se sumnja, 22. avgusta oko 20:45 časova, maskiran ušao u kladionicu i uz prijetnju nožem, od radnice uzeo oko 1.000 eura pazara, nakon čega je pobjegao.

„Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je osumnjičeni prilikom izvršenja krivičnog djela koristio silu i prijetnju i upotrebom noža nanio lake tjelesne povrede u vidu posjekotina V.V. i T.M., koji su se nalazili u prostorijama kladionice, a koji su pokušali da spriječe izvršenje krivičnog djela“, saopštila je Uprava policije.

Službenici nikšićke policije su, prije dva dana, na osnovu operativnih saznanja locirali i lišili slobode B.J. zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

„Prilikom lišenja slobode B.J. se nalazio u društvu lica K.M i B.M. Prilikom pregleda osumnjičenog pronađen je i oduzet metalni boks, a od K.M. nož na preklapanje“, saopštila je Uprava policije.

Nakon hapšenja, B.J. je uz krivičnu prijavu sproveden državnom tužiocu u ODT u Nikšiću koji je nakon saslušanja osumnjičenog za njega donio rješenje o zadržavanju do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Nikšiću.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.