Honorari zadrugara veći od prosječnih plata na Balkanu: Ona će zarađivati čak 12.000eura mjesečno!
Foto: Telegraf

"Zadruga 2"

Honorari zadrugara veći od prosječnih plata na Balkanu: Ona će zarađivati čak 12.000eura mjesečno!

Za tačno sedam dana počinje rijaliti program "Zadruga 2"!

Najznačanija imena učesnika još uvijek se čuvaju u tajnosti, a za one koji su poznati javnosti kao učesnici, otkriven je honorar od kog će vam se zavrtjeti u glavi!

Po pisanju medija najbolje je prošla Luna Đogani. Kako se priča, ona će na mjesečnom nivou zarađivati 12.000 eura, bez mogućnosti da novčano bude kažnjena, jer joj je to "došlo glave" u prethodnoj sezoni. Dio honorara tražila je unaprijed. U rijaliti bi trebalo da uđe i njen bivši dečko Nenad Marinković Gastoz, ali njegova bivša devojka Naida Gadžo, pa bi to mogao da bude kobni trio u ovoj sezoni.

Kada je visina honorara u pitanju, dobro je prošla i Miljana Kulić, koja u rijaliti ulazi sa jednomjesečnom bebom Željkom, ali i svojom majkom, sa kojom se često svađa. Šuška se da bi njih troje mogli da ostvare honorar od 4.000 eura na nedjeljnom nivou.

Velika očekivanja su i od porodice Vasić, duhovitih blizanaca Mike i Gibe, njihovih roditelja Rade i Radeta. U "Zadrugu 2" ulaze i Aleksandar Čabarkapa, otac Aleksandrinog djeteta, koji je je nedavno fizički napao, ali i Kristijan Golubović, koji bi uskoro trebao da bude na slobodi.

Intrige u "Zadruzi" praviće i Stefan Ašijan, frizer Kije Kockar, koji je spreman da ratuje sa Lunom. Ugovore su potpisale i Stanija Dobrojević koja je tražila nevjerovatno visok honorar, kao i Tamara Đurić, koja je ratovala sa starletom na "Farmi".

Tu su i akteri seks skandala Nadežda Biljić i Miki Đuričić, Bane Čolak, Zorica Marković, bivša djevojka Ace Lukasa Branislava Pašalija. Tu je i kompozitor Mirko Gavrić, na čijoj su svadbi sijevale varnice između Lune i Slobe. Ugovore su potpisali i Nikolina i Saša Kapor, Tea Tairović, Jadranka Barjaktarević.

Tačno za sedam dana saznaćemo ko se useljava u poznato imanje u Šimanovcima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.