Tivat:
Sa mjesta nezgode

Lakše povrijeđeni

Tivat: "Audi" sa pet putnika sletio na plažu

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Opštine Tivat učestvovali su jutros u evakuaciji pet osoba koje su sa „audijem A 4“ budvanskih registarskih oznaka sletjeli sa puta na plažu Verige.

Incident se dogodio jutros oko šest časova, a na sreću niko od putnika nije ozbiljnije povrijeđen,prenosi Radio Tivat.

Iz neutvrđenih razloga audi“ (BD BD 513), sletio je sa puta u blizini plažnog bara „Verige“ i nakon tumbanja niz strminu, zaustavio se u pijesku na samoj ivici mora kod obližnje crkvice Gospa od Snijega.

U izvlačenju putnika pored pripadnika tivatskog SZS učestvovala je i služba Hitne pomoći, a putnici “audija” zbrinuti su sa lakšim povredama u kotorskoj Opštoj bolnici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.