Udes kod Prokuplja: Žena preminula, beba životno ugrožena
Foto: Kurir

Udes kod Prokuplja: Žena preminula, beba životno ugrožena

U sudaru dva putnička automobila u selu Gornja Stražava kod Prokuplja teško je povrijeđena trudnica S. B. (33), koja je kasnije preminula od zadobijenih povreda.

Prethodno su je ljekari u Prokuplju carskim rezom porodili, a u Nišu se trenutno bore za život bebe.

Do nezgode je došlo kada je "mercedes" njemačkih registarskih oznaka, koji se kretao ka Prokuplju, nakon izlaska iz krivine prešao na suprotnu stranu i sudario se sa "sitroenom" prokupačke registracije, u kojem se na suvozačevom mjestu nalazila trudnica. Vozilom je upravljao njen suprug koji nije povrijeđen.

Ženu su, desetak dana prije termina, carskim rezom porodili ljekari prokupačke bolnice, ali je zbog teških povreda prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu gdje je preminula.

Beba je na intenzivnoj njezi Dječje interne klinike u Nišu. Ljekari su uspjeli da je stabilizuju, vraćen joj je srčani ritam, ali je i dalje životno ugrožena.

RTS

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.