Melanija i Tramp

"Vrući razgovori" Donalda i Melanije Tramp dospjeli u javnost (VIDEO)

Veza Donalda Trampa sa njegovom suprugom Melanijom oduvijek je privlačila pažnju međunarodne javnosti.

Viđali smo do sada situacije u kojima ona gubi osmjeh sa lica kada joj on okreće, kao i snimke na kojima ona udara svog muža po ruci.

Ali sada, poslije intervjua sa Stormi Danijels, ženom kojoj je advokat Donalda Trampa platio $130.000 u zamjenu za, kako ona tvrdi, čutanje o tome kako je spavala sa predsjednikom 2006. godine, ljudima je ponovo zanimljiva priroda veze Melanije i njenog supruga.

Voditelj priča sa Trampom preko telefona i pita ga da uključi u razgovor i njegovu tadašnju djevojku Melaniju, koja se u tom trenutku nalazi sa njim.

Voditelj prvo časti Melaniju sa više mizoginih "komplimenata", poslije čega je pita: "Šta trenutno imaš na sebi?"

"Ne previše stvari ", odgovara ona.

"Jesi li gola", nastavlja on?

"Skoro", odgovara Melanija.

On zatim pita Melaniju da li svako veče ide u Trampov stan da bi imali seks, na šta ona odgovara sa "da" i dodaje "još češće".

Alo

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.