Automobil podgoričkih oznaka izgorio u Radovićima
Foto: Radio Tivat

Automobil podgoričkih oznaka izgorio u Radovićima

Vatrogasci DVD Krtoli danas popodne su brzom intervencijom ugasili požar koji je izbio na automobilu „Volkswagen jetta“ podgoričkih registarskih oznaka.

Kako prenosi Radio Tivat, automobil je u požaru koji je zahvatio unutrašnji dio vozila havarisan, a osam krtoljskih dobrovoljaca je ugasilo požar za nekoliko minuta i spasilo obližnje skupocjene automobile na parkingu ispred kuće Vuka Vukovića u Radovićima.

Iako su brzo stigle i kolege iz Službe zaštite i spašavanja iz Tivta, požar je već bio ugašen.

Pripadnici DVD Krtoli su požar na „džeti“ ugasili vodom koristeći jedno protivpožarno vozilo. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.