Medojević: Naučiti lekciju od Mađarske, zatvoriti granice za migrante
Nebojša Medojević

Medojević: Naučiti lekciju od Mađarske, zatvoriti granice za migrante

Lider Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević tvrdi, pozivajući se na pouzdane informacije od izvora iz međunarodne zajednice, da će se u 2018. godini aktivirati nova migrantska ruta preko Albanije i Crne Gore i dalje za BiH i Hrvatsku.

" Upozoravao sam javnost, da se radi i dobro organizovanom projektu iza kojeg stoje globalni bankarski fašisti koji ima za cilj izvoz terora i destabilizaciju Evrope. U stručnim bezbjednosnim krugovima u Evropi, ovaj projekat Soroša je već odavno tretiran kao bezbjednosni rizik, a ne kao isključivo humanitarno pitanje", kaže Medojević i dodaje:

"Pokret više od 2 miliona, uglavnom muškaraca, dobi od 18-40 godina sa Bliskog Istoka, Afrike, Azije ima sve karakteristike ozbiljne vojne i obavještajne operacije. Do obala Evrope prebacuju ih dobro opremljeni brodovi međunarodne NVO, sa obaveznom pratnjom “Ljekara bez granica” organizacije koju vodi po zlu čuveni Kusner. Precizne logističke informacije, rute, kontakt osobe, zatvoreni sistem plaćanja preko posebnih platnih kartica, lokalni vodiči, komunikacija... Niko od njih nema dokumenta, kreću se po preciznim instrukcijama i uhodanim rutama.  Vlada Italije, nakon dolaska Salvinija na mjesto Ministra prekida najfrekventiju rutu preko Jadranskog mora i to je dovelo do aktiviranja najkomplikovanije rute preko Albanije i Crne Gore. Logistički veoma teška ruta, ali je povoljna jer Vlade Albanije, a posebno Vlada Crne Gore su pokazali apsolutnu spremnost da učestvuju u logistici ovog Soroševog plana protiv Evrope", naveo je Medojević.

Dodaje da je očigledno da je Vlada Crne Gore prihvatila neke obaveze u logistici ove najopasnije bezbjendosne prijetnje Evropi od pada Berlinskog zida. 
Medojević kaže i da je realni broj migranata koji su ušli u Crnu Goru mnogo veća od 3 hiljade.

"Naša Vlada ne želi da brani granicu i bezbjendost države i građjana od navale hordi vojnika terora i Soroša", kaže Medojević i dodaje da je 
Crna Gora dio opasnog projekta a državna granica otvorena za ulazak veoma opasnih grupa ljudi.

"DF podsjeća građane da smo prvi i jedini upozorili na bezbjednosne rizike i na opasnost po mir i bezbjednost građana i njihove imovine od strane ovih migranstkih hordi. Njihov broj je sve veći, okupiraju prolaze u zgradama u nasjtrožem centru grada, pokazuju agresivnost prema lokalnom stanovništu. Vremenom će se njihov bijes i agresivnost pojačavati, jer znaju da ih naša policija neće hapsiti niti deportovati. DF se zalaže za efikasan i energičan odgovor države i fizičko zatvaranje granica za ulazak migranata. Potrebno je samo naučiti lekcije od Mađarske, Češke, Poljske, Slovačke, Austrije, Italje i zaštiti bezjednost građana i države", poručio je između ostalog jedan od lidera DFa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.