Bijelo Polje: Policija pronašla skank u vozu, uhapšen 26-godišnjak

Bijelo Polje: Policija pronašla skank u vozu, uhapšen 26-godišnjak

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Bijelo Polje su sinoć u vozu koji saobraća na relaciji Bar – Beograd, na izlazu iz Crne Gore, u koferu putnika u vozu, K.V. (26) iz Vrbasa, državljanina Republike Srbije, pronašli preko kilogram skanka.

Kako je saopštila Uprava policije, sumnja se da je 26-godišnjak koji je sinoć uhapšen drogu pokušao da prokrijumčari preko granice radi dalje prodaje.

Službenici granične policije su sinoć  oko  20,30  časova na  Graničnom prelazu Željeznička stanica Bijelo Polje, prilikom izlaska iz Crne  Gore, izvršili graničnu provjeru putnika u međunarodnom vozu koji saobraća  na relaciji Bar – Beograd.

"Tom prilikom kod putnika K.V. je pretresom  pronađeno jedno veće pvc pakovanje u kojem se nalazila tamnozelena materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine 1.054 grama. Skank se nalazio u koferu ovog lica.K.V. je nakon pronalaska droge lišen slobode. Lice i droga predati su službenicima Odsjeka za borbu protiv droge radi daljeg postupanja. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju. Osumnjičeni K.V. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Skank će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja", stoji u saopštenju UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.