Izmijenjen režim saobraćaja  u vrijeme Sea Dance festivala

Organizovan prevoz iz svih gradova

Izmijenjen režim saobraćaja u vrijeme Sea Dance festivala

Za vrijeme trajanja ovogodišnjeg petog jubilarnog izdanja Sea Dance festivala, u periodu od 30. avgusta do 1. septembra, važiće izmijenjen režim saobraćaja, a vozači se mole da poštuju Privremenu saobraćajnu signalizaciju za regulisanje saobraćaja tokom održavanja festivala.

Tokom trajanja festivala, na relaciji Budva – Buljarica, ali i Bar – Buljarica, biće organizovan prevoz sistemom shuttle bus – najbolji i najlakši način prevoza od smještaja ka festivalu i nazad, a kako bi se smanjila potreba za individualnim dolaskom posjetilaca.

Prevoz shuttle busevima će se odvijati u kontinuitetu od 19h do 01h svakog dana na relaciji ka plaži Buljarice i to na svakih pola sata. Povratak buseva sa plaže Buljarice će se odvijati u periodu od 01h do 06h, i to sa autobuskog stajališta na magistrali.

Za posjetioce iz Budve biće organizovan prevoz sa stajališta u ulici Trg Slobode (Tre Canne), dok je drugi terminus ka skretanju za poslovni objekat "Kopaonik" koji se nalazi sa desne strane magistralnog puta Budva-Bar (Buljarica).

Na putu ka Buljaricama autobusi će stati i preuzeti putnike u Bečićima na autobuskom stajalištu kod hotela Mediteran, na Svetom Stefanu, kod hotela “Adrović”, u Petrovcu kod pijace.

Svi polasci iz Bara biće organizovani sa stajališta kod hala Topolica, na svakih pola sata. Na putu ka Buljarici autobusi će stati i preuzeti putnike u Sutomoru na stajalištu preko puta autobuske stanice, i u Čanju na skretanju za Čanj.

Cijena karte iz Budve i Bečića ka plaži Buljarica je 3.50 eura, sa Svetog Stefana 3.00 eura, dok je iz Petrovaca cijena 1.50 euro.

Cijena karte iz Bara ka Buljaricama je 3.50 eura, iz Sutomora 3.00 eura, dok je iz Čanja cijena 2.50 eura.

Taksi stajalište za posjetioce festivala će se nalaziti pored restorana "Magazini" (Buljarica). Oficijalni taxi prevoznik festivala “OK Palma taxi”, kontakt telefon 19550, 19577 i 068019577. Cijena karte je 24 eura.

Stacionarni saobraćaj (parking) je riješen u okviru  zone Festivala, gdje je cijena karte 5 i 10 eura. Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori, Sea Dance je obezbijedio i organizovani autobuski prevoz iz gotovo svih crnogorskih gradova ka plaži Buljarica u vrijeme trajanja festivala, koji će se odvijati svakodnevno od 30. avgusta do 02. septembra. 

Organizatori apeluju na sve posjetioce da koriste organizovan i jasno obilježen prevoz oznakom “Sea Dance prevoz”, a ne sopstveni, kako bi se izbjegle veće gužve. Upravo zato se organizator i potrudio da obezbijedi autobuske linije iz svih obližnjih gradova Crne Gore.

Sve informacije o programu ovogodišnjeg festivala, satnicu, mapu i detalje o petom Sea Dance-u mogu se naći na sajtu www.seadancefestival.me   

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.