Roj pčela
Foto:Twiter

Roj pčela "napao" Tajms Skver u Njujorku (VIDEO)

Veliki roj pčela "okupirao" je centralni njujorški trg Tajms i izazvao opštu pometnju u saobraćaju i paniku među ljudima.

Pčele su se spustile na tendu lokalne prodavnice sendviča na trgu Tajms koji se nalazi u središtu ostrva Menhetn i koji slovi za jednu od najvećih turističkih atrakcija u Njujorku.

Tenda pulta za prodaju brze hrane pokleknula je pod teretom zalutalih pčela, nakon čega je uslijedila nesvakidašnja intervencija policije.

Saobraćaj u tom dijelu Menhetna privremeno je blokiran, a specijalni policijski tim je intervenisao dimilicama da pčele ne bi pretrpjele štetu.

Šef policijskog tima Endrju Kot kazao je da se puštanje rojeva pčela generalno događa u proljećnom periodu, ali da je matica društva koje je izazvalo pometnju u Njujorku to sada učinila zbog vremenskih uuslova koji nalikuju proljećnim.

“Možda su pčele ipak samo htjele da pojedu sendvič s kobasicama“, našalio se Kot nakon uspješno sprovedene intervencije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.