Sva tri dana
Foto: Sea dance

Najveće svjetske i regionalne zvijezde na plaži u Buljarici

Sva tri dana "Sea dance-a" toplo i sunčano, zamjena vaučera od četvrtka

Dijeli nas samo dva dana do početka jubilarnog "Sea Dance" festivala, koji će na novoj lokaciji, plaži Buljarica u Budvi, od 30. avgusta do 1. septembra, okupiti neke od najvećih svjetskih i regionalnih zvijezda koje su svojim stvaralaštvom kreirale trendove muzičke industrije i hitmejkere čije nagrađivane numere su postale himne generacija i zajedno broje milijarde "YouTube" pregleda!

Sudeći po meteorološkim prognozama, na festivalu očekuje toplo i sunčano vrijeme, tako da je odličan provod za završnicu ljeta osiguran, poručuju sa Sea Dance-a.

Kako se navodi, program prve večeri, 30. avgusta, na glavnoj bini Adiko Mein Stejdž Poverd baj Turistička organizacija Budva počinje u 20 sati, a na novoj festivalskoj lokaciji nastupiće beogradski kantautor Marko Luis, kao i jedan od najvećih rok bendova u regionu Van Gog. Glavna zvijezda večeri, jedan od najvećih producenata svih vremena Nil Rodžers i njegov bend Čik izaći će na binu nešto nakon 23h i razgaliti publiku uz najveće svjetske hitove poput “Le Freak”, “Get Lucky”, “I Want Your Love”, “We Are Family”, “Let’s Dance”… 

Tu se žurka spektakularnog otvaranja festivala ne završava. Nakon ponoći stiže belgijska superzvijezda Lost Frikvensis sa planetarnim hitovima “Crazy”, “Beautiful life”, “Reality”, “Are You With Me”, a odmah za njim kormilo će preuzeti vlasnik megahita “Tuesday”, turska DJ zvijezda Burak Jeter. Nastup koji će se pamtiti pripremio je i splitski hip-hoper Vojko V  koji će zarolati rime oko 4 sata ujutro, a publika će prve zrake sunca dočekati uz još jednog hip-hop genijalca Kreša Bengalku i kotorski tandem, domaćine festivala Hu Si. Iste večeri na "No Sleep bini awakened by Guarana" nastupiće glavni akterifrancuske tehno scene – sjajni Šlomo napraviće šou pored talasa u 2 sata, žurku će nastaviti Antigon, dok će Francois Iks  u velikom maniru staviti tačku na prvu festivalsku noć. Pojedinačna ulaznica za prvi festivalski dan dostupna je po cijeni od 17.99 eura samo do sjutra, do kraja dana.

sdfprognoza

Foto: Sea dance

Kako se navodi, čast da otvore drugu festivalsku noć pripala je DJ Vitu Mendezu kao i sjajnom bendu Stereo Banana. Oko 21 sat očekuje nas nastup jedne od najzapaženijih reperki naBalkanu Sajsi MC, a nakon nje na  glavnu binu Addiko Main Stage Powered by Turistička organizacija Budva istrčaće vodeća postava prve balkanske hip-hop izdavačke kuće Bassivity i to VIP, i Coby, Arafat, Surreal, Fox, Kukus Klan, Arafat, Mili i Sara Jo. Koncert za pamćenje održaće regionalni superteškaški Hladno pivo koji će zauzeti binu oko 23 sata. Fešta će se nastaviti uz kraljeve festivalske plesne scene, DJ dua Dimitri Vegasa & Like Mike-a.  Prvi miksovi čuvenih Holanđana zavrtjeće se nakon ponoći, a jedinstveni set ovog dvojca pratiće hitovi poput “Complicated”, “The Hum”, “Tremor”, “When I Grow Up”. Program će se nastaviti uz nastup još jednog moćnog DJ tandema Filatov & Karas hit numerama poput "Don’t Be So Shy” i “Time Won’t Wait”. Pečat na kraj večeri ostaviće beogradske DJ zvijezde Divolly & Markward koji će se družiti sa publikom nakon 3 sata.

"No Sleep Sea Dance bina" druge večeri ugostiće pjeladu sjajnih izvođača. Zvijezda večeri Nina Kravic dočekaće prve zrake sunca na plaži. Prije nje za savremeni house zvuk biće zaduženi kalifornijski mag Igls i Batrflajs i ruska zvijezda Sofija Rodina, dok će atmosferu moskovskog underground donijeti duo PTU live. Cijena ulaznice zadrugi dan "Sea Dance"-a je 17.99 eura i to samo do sjutra, do kraja dana.

Program trećeg dana festivala, u subotu 01. septembra, otvoriće podgorički DJ Lado Raičković, koji će napraviti uvertiru pred nastup svjetskog mega-cara Rambo Amadeusa! Već nešto prije 23 sata plaža Buljarica biće spremna da  poželi doborodošlicu zvijezdi nove generacije Alis Merton koja će besprekornim glasom i trenutno najvećim hitom “No Roots” biser Jadrana učiniti centrom svijeta. Sjajan ritam, odmah za njom, održaće Bajaga i Instruktori koji će u horu sa fanovima zapjevati neke od najvećih hitova, ali i numere sa aktuelnog albuma “U sali lom”. Za fenomenalnu završnicu jubilarnog "Sea Dance"-a biće zadužen apsolutni lider današnje svjetske elektronske scene Paul Kalkbrener. 

Tvorac elektronskih klasika, među kojima je multiplatinasti “Sky & Sand”, započeće muzičko putovanje u večeri između subote i nedjelje. Nakon njega, veče na glavnoj bini festivala zaokružiće legenda klabinga sa ovih prostora Marko Nastić. Techno zvijezda nove generacije Dax J ima čast da bombastičnim setom zatvori ovogodišnji festival na "No Sleep" bini  i uz prve zrake sunca pozdravi publiku do narednog druženja na najboljem festivalu na moru. Kao i za prethodne dane, jednodnevna ulaznica za treći festivalski dan može se naći po cijeni od 17.99 eura samo do sjutra do kraja radnog dana.

Od 30. avgusta, kada i počinje festival, ulaznice će biti dostupne po punoj cijeni. Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix.me, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.

SDFMapa

Foto: Sea dance

Lijepo vrijeme na festivalu

Svi portal koji se bave meteorološkom prognozom saglasni su u jednom – od 30. avgusta do 1. septembra posjetioce "Sea Dance" festivala očekuje toplo i sunčano vrijeme bez padavina, savršeno za uživanje u nastupima najvećih muzičkih zvijezda tokom festivalskih dana i noći!

Zamjena vaučera

Zamjenska mjesta za trodnevne ulaznice za "Sea Dance" festival radiće od četvrtka, 30. avgusta već od 16h, kako bi posjetioci festivala izbjegli čekanje u redovima za zamjenu vaučera za festivalske narukvice. Dnevne ulaznice se ne mijenjaju za narukvice.

Radno vrijeme zamjenskih mjesta vaučera za ulaznice je:

četvrtak 30. avgust, od 16h do 03h

petak, 31. avgust, od 17h do 03h

subota 1. septembar, od 17h do 03h

Radno vrijeme zamjenskih mjesta vaučera za VIP ulaznice je:

četvrtak 30. avgust, od 20h do 03h

petak, 31. avgust, od 20h do 03h

subota 1. septembar, od 20h do 03h

Zbog pojave preprodavaca i falsifikata, apeluje se na posjetioce da ulaznice za "Sea Dance" festival kupuju na zvaničnim mjestima za kupovinu ulaznica.

Festivalske kapije u četvrtak 30. avgusta se otvaraju u 19 časova.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.