Ed Širan se oženio u tajnosti!
Ed Širan

Iznenadio fanove

Ed Širan se oženio u tajnosti!

Iako je jedna od najvećih muzičkih zvijezda, čini se da je Ed Širan uspio da se vjenča daleko od očiju javnosti, a onda iznenadi fanove priznanjem.

Naime tokom razgovora sa Akses Holivud, nakon što mu je postavljeno pitanje kada će se vjenčati, pjevač se čudno osmjehnuo pa potom pokazao ka burmi i time priznao da se već oženio.

Malo kasnije imao je intervjuu i sa ET portalom, i iako tom prilikom nije želio da prizna da li se vjenčao ili ne, već je na to pitanje samo slegnuo ramenima, otkrio je kako je njegovo vjenčanje izgledalo.

Kada ga je voditeljka pitala kako bi njegovo vjenčanje izgledalo, on je otkrio da on neće pjevati na svojoj svadbi, niti će unajmiti nekog poznatog kolegu. Kaže da bi umjesto toga pronašao nekog drugog nepoznatog, ali talentovanog pjevača. Ali prije svega to bi bilo nešto malo i intimno, prenosi Tračara.

“Ne volim velike grupe ljudi. Nikada nisam želio da na mom vjenčanju bude puno ljudi. Biće to mala i elegantna ceremonija sa dobrom atmosferom”, izjavio je Ed.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.