Mladić izboden usred projekcije, policija jedva savladala napadača
Ilustracija

Napad u bioskopu

Mladić izboden usred projekcije, policija jedva savladala napadača

Prikazivanje filma u bioskopu u Osijeku naglo je prekinuto u subotu uveče nakon što je mladić (24) nožem u nogu ubo 15-godišnjaka.

Njih dvojica su bili u dvorani osječkog trgovačkog centra Portanova u okviru koga se nalazi bioskop i gledali su film. Odjednom su počeli da se svađaju, nakon čega je stariji mladić izvadio džepni nož i njime u desnu natkoljenicu ubo maloljetnika.

Ovaj je počeo glasno da jauče zbog čega je prekinuto prikazivanje filma i pozvana je policija koja je morala upotrijebiti silu kako bi savladala napadača sa nožem.

Osječka policija potvrdila je ovaj napad i navode kako je mladić zadobio povrede koje će u prijavi protiv napadača biti okarakterisane kao pokušaj nanošenja teških tjelesnih povreda.

Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.