Herceg Novi: Maloljetnik prodavao voće i povrće, maskirani razbojnici mu oteli novac
ilustracija

Uhapšena dva lica

Herceg Novi: Maloljetnik prodavao voće i povrće, maskirani razbojnici mu oteli novac

Maloljetni N.M. koji je na štandu prodavao voće i povrće napadnut je u Hercg Novom rano jutros od strane dva nepoznata maskirana lica koja su mu uz prijetnju replikom pištolja oduzeli novac. Policija Herceg Novog je ubrzo identifikovala razbojnike i za manje od šest sati nakon prijave ih lišila slobode.

"Dežurnoj službi CB Herceg Novi je danas u 05,15 časova prijavljeno da je u naselju Meljine, od strane dva nepoznata maskirana lica, uz prijetnju pištoljem izvršeno razbojništvo nad maloljetnim N.M. koji je na štandu prodavao voće i povrće.Postupajući po prijavi, inspektori CB Herceg Novi su operativnim radom veoma brzo došli do identiteta osumnjičenih lica, maloljetnog A.D. (16) i M.P. (18) iz Herceg Novog. Oni su lišeni slobode oko 11,00 časova", saopštila je Uprava policije.

Policija sumnja da su A.D. i M.P, po prethodnom dogovoru, maskirani došli do štanda gdje je zaposlen N.M, te da su uz prijetnju replikom pištolja, koji podsjeća na pravi pištolj, od njega otuđili novac u iznosu od oko 70 eura.

Novac koji su otuđili se nalazio u posudi u unutrašnjosti štanda.

"Policijski službenici Stanice kriminalističke policije CB Herceg Novi su pretragom terena pronašli garderobu, rukavice i metalnu repliku pištolja koja je, kako se sumnja, korišćena prilikom izvršenja krivičnog djela.Osumnjičeni A.D. i M.P. su, nakon lišenja slobode, sprovedeni državnom tužiocu u Osnovnom dražvnom tužilaštvu u Herceg Novom, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo", zaključuje se u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.