Ulcinj: Muškarac i žena iz Srbije obili 16 vozila i ukrali novac, telefone...
Ilustracija

Ulcinj: Muškarac i žena iz Srbije obili 16 vozila i ukrali novac, telefone...

Ulcinjska policija rasvijetlila je 16 slučajeva obijanja vozila koja su se dogodila tokom jula i avgusta ove godine na parkiralištima kod plaža na području Opštine Ulcinj. Zbog sumnje da su počinili ova krivična djela, slobode su lišena dva državljanina Srbije, D.N. (63) iz Valjeva i V.M. (32) iz Pančeva.

Ulcinjska policija je identifikovala i lišila slobode D.N. (muškog pola) i V.M. (ženskog pola) juče, 26.avgusta.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su ova dva lica boravila u Baru tokom jula i avgusta ove godine, te da su rent-a-kar vozilom srbijanskih registarskih oznaka dolazila do plaža na području Ulcinja, gdje su na parkiralištima u blizini vršila obijanje vozila. Nakon obijanja ova lica su, sumnja se, iz vozila otuđivala novac, mobilne telefone i druge vrijedne stvari koje su potom prodavala", saopšteno je iz Uprave policije.

Kod ova dva osumnjičena lica je pronađen dio otuđenih stvari koje su vraćene oštećenim licima, dok se za ostalim otuđenim stvarima traga.

"U vezi sa navedenim licima izvršena je provjera preko Zajedničkog centra za policijsku saradnju Trebinje, gdje smo došli do podataka da su D.N. i V.M. višestruki povratnici u izvršenju krivičnih djela na teritorijama druge države", saopšteno je.

O navedenim događajima je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa u produženom trajanju u saizvršilaštvu, na štetu 16 lica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.