Motor joj čudno radio, a nakon što je otvorila poklopac, ugledala velikog PITONA
Foto: Screenshot

Nije mogla da vjeruje šta vidi

Motor joj čudno radio, a nakon što je otvorila poklopac, ugledala velikog PITONA

Policija je pronašla vlasnika životinje, zmija je nestala prije čak mjesec i po, a vlasnik je držao nezakonito.

Dok je vozila svoj terenac, jedna žena u Viskonsinu je primijetila da joj motor čudno radi pa se zaustavila i, nakon što je otvorila poklopac, ugledala velikog pitona, dugog 1,2 metra.

To ju je, naravno, užasnulo pa je pozvala policiju da ukloni zmiju. Budući da su se na mjestu na kojem je automobil bio pojavila dvojica službenika, Peters i poručnik Sauriol, njih su dvojica pokušali da izvuku zmiju, ali nisu uspjeli.

"Nevjerovatno je jaka", kazali su pritom.

Policajci su se potom obratili centrali koja je pronašla stručnjaka za zmije koji je zmiju izvukao iz terenca i premjestio na sigurno.

Policija kaže da je tvrdoglavi reptil dobro te da je samo umoran i preplašen. Putem društvenih mreža pronašla je vlasnika životinje, a ispostavilo se da je zmija nestala prije čak mjesec i po i da je vlasnik drži nezakonito.

Zbog toga je kažnjen novčano s 313 dolara i nije sigurno da će je dobiti natrag.

Izvor: Espreso/ Vecernji.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.