Pun Mjesec u Ribama navodi na svađe i pogrešne zaključke
Foto: Ilustracija

Zvijezde otkrivaju

Pun Mjesec u Ribama navodi na svađe i pogrešne zaključke

Od juče je počeo pun Mjesec na 3 stepena i 12 minuta Riba, nasuprot Suncu na 3 stepena i 12 minuta Djevice. Puni Mjesec je vrijeme kulminacije ili ispunjenja procesa koji je počeo prije dvije nedjelje tokom mladog Mjeseca. Ovaj astronomski fenomen najjače pogađa Bika, Lava, Škorpiju i Vodoliju, a djelimično Blizance, Djevice, Strijelčeve i Ribe.

Ovim znacima oslabiće koncentracija, imaće poremećaj sna i apetita. 

Njima, ali i ostatku zodijaka predstoje zbrkane emocije i neodređeni nemir. 

Snovi bi mogli da budu vrlo živopisni i realistični, pa ćete ih se sjećati dugo nakon buđenja. Bićete svadljiviji nego inače pa se držite podalje od mjesta gdje se okupljaju veće grupe, gdje se toči alkohol i gdje su emocije naglašene. Pripadnici svih znakova biće pojačano osjetljivi na alkohol i opijate, prenosi T portal. 

Ne donosite nikakve dalekosežne odluke već se primirite i strpite da vam se glava razbistri. Misli će vam se sređivati tek kad prođe uticaj ove faze Mjeseca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.