Obilne padavine pogodile Jadran, pijavice u Dalmaciji (VIDEO)
Foto: Screenshot

Hrvatska

Obilne padavine pogodile Jadran, pijavice u Dalmaciji (VIDEO)

Obilne padavine praćene grmljavinom pogodile su u poslijepodnevnim časovima veći dio Jadrana, a najgore je bilo u srednjoj Dalmaciji, prenose hrvatski mediji.

Čiovo i Trogir su imali obilne pljuskove u kojima je mjestimično bilo i bujice.

Poplavilo je podnožje kule Kamerlengo, pa su morali intervenisati vatrogasci u Trogiru, piše Dalmacija Danas.

Na više mjesta na obali pojavile su se pijavice. 

Velika pijavica razvila se u Podstrani, nedaleko od hotela Lav. Osim toga, pijavice su zabilježene i kod Orebića kao i na Visu, prenosi Index.hr. 

U cijeloj Hrvatskoj na snazi je više upozorenja. Dok je za kopnenu Hrvatsku na snazi žuti alarm zbog moguće obilne kiše, na Jadranu je na snazi narandžasti alarm - kako zbog orkanskog vjetra, tako i zbog moguće obilne kiše i jake grmljavine.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.