Sidnej: Ragbista težak 130 kg premlatio Srbijanku do smrti
Kristina Kalnić

Sidnej: Ragbista težak 130 kg premlatio Srbijanku do smrti

Imanuel Džon Degei (18) osumnjičen je za ubistvo Srpkinje Kristine Kalnić (64), piše Dejli mejl. Tinejdžer koji je navodno počinio zločin ispred njenog doma na jugozapadu Sidneja, ima mentalne probleme, čulo se danas tokom saslušanja.

Ragbista težak oko 130 kilograma sumnjiči se za premlaćivanje i smrt žene ispred njenog doma u Karamaru, oko 13.30 časova, u subotu. Hitne službe zatekle su ženu na prilazu kući sa ozbiljnim povredama, kojima je žena podlegla na licu mjesta. Svi pokušaji ljekara da je ožive bili su uzaludni.

Posle kraće jurnjave, policajci su sustigli osumnjičenog u obližnjoj ulici.

Komšinica Ula Naitokatoka (21) bila je kod kuće kada je čula krike Kristine Kalnić.

- Pogledala sam kroz prozor i žena je bila na zemlji, a krvi je bilo svuda - rekla je ona.

- Istrčala sam napolje, ali bilo je prekasno da se bilo šta učini za nju.

Kako se navodi, Srpkinja je bila predsjednik kućnog savjeta u kompleksu zgrada, a tamo je živjela sa suprugom. Šokirane komšije rekle su za 7 News da je Kristina bila omiljena u tom kraju i da je vodila miran život.

- Svi su je znali u komšiluku. Stalno je radila u vrtu ispred zgrade - rekao je jedan komšija. - Živim ovde pet godina i nikada se ništa slično nije desilo, tako da smo svi u šoku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.