Pljevlja: Nakon sudara sa BMW-om taksi sletio u Breznicu, policija izvukla vozača i dvije djevojke iz vode
Foto:PV Informer

Stravičan sudar

Pljevlja: Nakon sudara sa BMW-om taksi sletio u Breznicu, policija izvukla vozača i dvije djevojke iz vode

Nešto posle jedan sat iza ponoći došlo je do saobraćajnog udesa u kome su učestvovala dva vozila u dijelu glavne ulice na Jaliji posle kojeg je vozilo Taxi" Uno" završilo u Breznici.Uz pomoć pripadnika policije koji su ubrzo stigli na mjesto udesa iz vode su spašeni taksista i djevojke koje su bile u taksiju, piše PV Informer.

Prema saopštenju Centra bezbjednosti Pljevlja na rasrksnici ulica Kralja Petra, Mila Peruničića i Boljanićke došlo je do kontakta vozila “Uno taksija” marke “Škoda” pljevaljskih registarskih oznaka i neregistrovanog BMW-a.

Taksi vozilo, u kome se pored vozača J.N. nalazila još dvije putnice, maloljetne R.A. i L.K. svi iz Pljevalja, kretalo se od “Fast fuda” Boljanićkom ulicom, a BMW je kretnju iz Lovćenske ulice nastavilo ulicom Kralja Petra. Od siline udara taksi vozilo je odbačeno na suprotnu stranu ulice, probilo ogradu na mostu i završilo u Breznici.

Nakon kontakta vozač BMW nije se zaustavio već je nastavio kretanje ulicom Kralja Petra - navodi se između ostalog u saopštenju CB Pljevlja.

Prema izjavama očevidaca udar je bio stravičan, a i pored jakog praska i BMW je nastavio da se kreće velikom brzinom ka zgradi opštine Pljevlja, navodi pljevaljski portal.

Poslije medicinskih pregleda jedna od putnica R.A. zadržana je na bolničkom liječenju, a o kakvim se tačno povredama radi znaće se poslije detaljnih bolničkih pregleda.

-Vrlo brzo obavljen je izviđaj policijiskih službenika CB Pljevlja, uz prisustvo osnovnog državnog tužioca, i nakon prikupljenih operativnih podataka utvrđeno je da je vozilom upravljao maloljetni K.D. iz Pljevalja a da je na mjestu suvozača sjedio još jedan maloljetnik Č.S. takođe iz Pljevalja. Od njih je u prostorijama CB Pljevlja u prisustvu roditelja uzeta izjava. Alko testom utvrđeno je da vozač taksija J.N. nije bio pod dejstvom alkohola, dok je vozač BMW-a maloljetni K.D. odbio alko testiranje, nakon čega su oba vozača odvedena u laboratoruju Opšte bolnice gdje su im uzeti uzorci krvi i urina. O laboratorijskom rezultatima biće obavješten ODT, saopšteno je iz CB Pljevlja, prenosi PV Informer.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.