Manekenka Sofija Milošević na sajtu za poslovnu pratnju: Nisam talentovana u toj sferi, zato moram da se oblačim ovako
Sofija Milošević

Manekenka Sofija Milošević na sajtu za poslovnu pratnju: Nisam talentovana u toj sferi, zato moram da se oblačim ovako

Poznata manekenka Sofija Milošević osvanula na sajtu za poslovnu pratnju.

Na sajtu je pored Sofijine fotografije napisano i koje sve usluge pruža, među kojima su navedene i seksualne usluge. Sofija je izjavila kako nije bila pitana za ovu vrstu posla, niti imala veze sa bilo kakvom poslovnom pratnjom.

- Javio mi je jedan prijatelj, pa sam prvo pozvala mamu, koja je veoma jaka žena i imala je težak život. Samo mi je rekla da je ne zovem za ove gluposti. Javili su mi uveče, a niko me nije ništa pitao. Uvijek nailazim na medijski linč u Srbiji, u Americi vam uvijek daju vjetar u leđa. Nažalost, takav je naš mentalitet, da ne volimo tuđi uspjeh - rekla je Sofija. 

64007394083364434028494903303953260694362652672niffFoto:Screenshot

Mankenka je izjavila kako ona nije osoba za poslovnu pratnju i da bi se klijenti iznervirali i vratili je kada bi shvatili da ona nije osoba kakvu su vidjeli na slici. 
- Ja ne mislim da sam talentovana u toj sferi, zato moram da se oblačim ovako i zavaram malo. Mene bi vratili i iznervirali se što se iza toga ne krije ta osoba sa slike. Nažalost, moje slike mogu da se iskoriste na svaki mogući način, bil je iskrena Sofija. 

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.