Nožem napala medicinsko osoblje u Kraljevu, nema povrijeđenih
Ilustracija

Nožem napala medicinsko osoblje u Kraljevu, nema povrijeđenih

D. A. je noćas kuhinjskim nožem napala medicinsko osoblje prijemnog hirurškog odeljenja kraljevačke Opšte bolnice.

Žena (1981) je pet minuta poslije ponoći upala u ordinaciju prijemnog hirurškog odeljenja i kuhinjskim nožem napala medicinske sestre i bolničara, ali nije ih povrijedila.

Direktor bolnice Zoran Mrvić potvrdio je RTS-u da je pacijentkinja bila u stanju rastrojstva.

"Registrovani je psihijatrijski pacijent ali je odbijala liječenje. Obezbjeđenje je primijetilo na sigurnosnim kamerama da šeta oko bolničke kapele a onda se popela do hirurškog prijemnog, izvadila kuhinjski nož i nasrnula na medicinske sestre", ispričao je Mrvić.

Dežurni iz obezbjeđenja i bolničar su uspjeli da je savladaju i pozvali su policiju, napominje direktor bolnice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.