Novi detalji incidenta na kruševačkom groblju: Zbog ljubomore maltretirala djevojčicu
Foto: Novosti

Novi detalji incidenta na kruševačkom groblju: Zbog ljubomore maltretirala djevojčicu

Kruševljanki M. M. (18) određen pritvor zbog maltretiranja i objavljivanja fotografija obnažene trinaestogodišnjakinje. M. M. je bila ljubomorna jer je verovala da se tinejdžerka viđa sa njenim dečkom.

Eksplicitne slike trinaestogodišnje djevojčice iz Kruševca završile su na "Instagramu" nakon što ju je, kako se sumnja, osamnaestogodišnja M. M. natjerala da se skine pa je fotografisala na Starom groblju u ovom gradu. Sve se dogodilo samo dan prije nego što je osumnjičena djevojka trebalo da proslavi 18. rođendan i praktično, postane punoljetna! Otuda u ovom slučaju postupaju Više tužilaštvo i Viši sud u Kruševcu, koji su zaduženi za maloljetničke slučajeve.

M. M. je navodno maltretirala tinejdžerku zbog ljubomore, jer je vjerovala da se viđa sa njenim dečkom.

"Pripadnici MUP-a priveli su sudiji za maloljetnike Višeg suda M. M. iz Kruševca zbog sumnje da je izvršila krivična djela nanošenje lake povrede, neovlašćeno fotografisanje, objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka, i određen joj je pritvor", pojašnjava, za "Novosti", javni tužilac Bratislav Petrović.

Prema saznanjima "Novosti", ljekar Dispanzera za zdravstvenu zaštitu djece i omladine Doma zdravlja u Kruševcu prijavio je maltretiranje djevojčice, a sporne fotografije, za koje se vjeruje da su nastale u nedjelju između 16 i 19 sati, su sa "Instagrama" uklonjene 24 sata nakon postavljanja.

Ljubiša Bošković, iz JKP "Kruševac", ispričao je novinarima da čuvari na Starom groblju u Pećkoj ulici nijesu primijetili da se na groblju nešto sumnjivo dešava.

U naselju gdje živi M. M. niko, međutim, nije bio iznenađen činjenicom da joj je određen pritvor, jer su na njenu adresu i ranije dolazile mnogobrojne žalbe.

Izvor: Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.