Kod Baranina pronađeni oružje, municija i eksploziv
Foto: Uprava policije

Podnijeta krivična prijava

Kod Baranina pronađeni oružje, municija i eksploziv

Barska policija u sadejstvu sa službenicima Regionalnog centra granične policije „Jug“, preduzimajući aktivnosti u cilju suzbijanja nezakonitog izlova ribe upotrebom dinamita, pretresom je pronašla i oduzela oružje, municiju, eksploziv i ostale predmete.

Naime, službenici CB Bar i RCGP „Jug“ su izvšili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.Z. (42) iz Bara.

"Tom prilikom policijski službenici su pronašli oduzeli pištolj marke M57 kalibra 7,62 mm sa oružnim listom, lovačku pušku kalibra 16 mm sa oružnim listom istekle važnosti koji se vodi na treće lice, 242 komada puščane municije, 477 komada različite pištoljske municije, ručno napravljen eksploziv sa umetnutim olovom koji je, kako se sumnja, bio spreman za nezakonit izlov ribe, dvije kapisle sa umetnutim štapinom i pet kocki nepoznate materije nalik na eksploziv čiji će sastav biti utvrđen nakon vještačenja", navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv M.Z. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.