Stefan Šuster

"Još jedan udar u temelje samosvjesne Crne Gore "

Nakon čuvenih sramnih bilborda koji su tek skinuti kad im je istekao zakup, u Budvi se dešava još jedan u nizu događaja kojim vladajuća koalicija svega i svačega udara u temelje savremene, samosvjene i nezavisne Crne Gore, ocijenio je potparol Socijaldemokrata Crne Gore, Stefan Šuster.

On smatra da je dolazak "negatora svega crnogorskog Bećkovića o trošku građana Budve, samo nastavak otvorene anticrnogorske ideologije DF-a i maskirane iste takve ideologije Demokrata, i to nije nikakvo iznenađenje".

"Ono što zaista predstavlja žestoko vrijedjanje zdravog razuma građanki i građana Budve i Crne Gore je da sve to nijemo posmatraju i samim tim podržavaju njihovi prirepci u vlasti, SDP, URA i Crnogorska. Jeftini izgovori pojedinih od njih još više govore o njihovom ideološkom i političkom posrnuću.

Nažalost, očigledno je Budva morala da se desi da bi se do kraja ogolili ideološki profili svih partija sa jedne strane, izvještačeno i neiskreno papagajsko ponavljanje pobjeda, a ne podjela, sa druge strane i polako ali sigurno nestajanje sa političke scene partija koje su zarad mrvica u vlasti i neostavrenih nereanih ličnih ambicijama, spremne da trguju državnim interesima", kazao je Šuster.

Ističe da je konstantan rast podrške Socijaldemokratama potvrda da nezavisna, gađanska, antifašistička i emancipovana Crna Gora nema alternativu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.