Sorajin bivši joj se sveti zbog ljubomore: Surovo ubio njenu mačku
Soraja Vučelić

Sorajin bivši joj se sveti zbog ljubomore: Surovo ubio njenu mačku

Soraja Vučelić je na svirep način ostala bez kućnog ljubimca, i to zbog osvete.

Bivši Sorajin dečko bacio je njenu mačku kroz prozor stana na četvrtom spratu da bi joj se osvetio zbog raskida, ali i njene navodne veze sa dizajnerom Filipom Plejnom.

"Sara je nekoliko mjeseci bila u vezi sa jednim dečkom, koji je čuvao njene kućne ljubimce svakog puta kada je ona bila van zemlje. Otkako su joj zabranili ulazak u Srbiju, Sarin dečko je preuzeo brigu o njenoj mački Lusi i psu Sorću, pa ih je doveo u svoj stan. Međutim, već tada je njihov odnos, zbog razdvojenosti i njegove ljubomore, počeo lagano da se kvari, ali niko nije mogao da pretpostavi da je sposoban za tako nešto", kaže izvor za Alo na početku razgovora.

Otkrio je zbog čega je bivši Sorajin dečko bacio njenu mačku kroz prozor.

"Kada se pojavila priča da je Sara u vezi s poznatim dizajnerom Filipom Plejnom, njen dečko je načisto poludio. Konstantno ju je zvao i ljubomorisao, a ona na kraju nije htjela više da trpi takvu torturu. Ostavila ga je preko telefona, a on joj se osvetio tako što je uzeo njenu mačku i bacio je kroz prozor. Od nesrećne Lusi je samo ostala fleka na trotoaru, a svi koji su se zadesili toga dana na licu mjesta nijesu mogli da vjeruju šta vide", kaže izvor.

Dodao je da je Soraju komšinica obavijestila o tragičnom događaju.

"Taj gest bivšeg momka ju je veoma pogodio. Uznemirena je i tužna, ali je i u panici da bi se i njenom psu mogla desiti slična tragedija. Pas je i dalje kod njenog bivšeg dečka, a Sara na sve načine pokušava da ga spasi", kaže izvor.

"Vidjela sam trenutak kada je njena mačka izletjela kroz prozor. Bilo je zaista jezivo. Samo je prestravljeno zamjaukala i pala na zemlju. Evo, pogledajte ovu fleku ovdje, tu je skončala. Ne mogu da shvatim da neko može da bude toliki monstrum i povrijedi nedužnu životinju", rekla je komšinica Vučelićeve.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.