Pošaljite poruku za Ivinu budućnost: Četvorogodišnja djevojčica ne hoda, ne govori, ne koristi ruke
Iva Dragojević, foto:Budi human

Pošaljite poruku za Ivinu budućnost: Četvorogodišnja djevojčica ne hoda, ne govori, ne koristi ruke

Iva Dragojević (4) nova je korisnica Fondacije Budi human. Njeni roditelji nijesu u mogućnosti da nastave sa samostalnim finanasiranjem daljeg liječenja, pa im je potrebna naša pomoć.

Malena Iva ima četiri godine i utvrđen joj je usporen psihomotorni razvoj. Sa 15 mjeseci je počela samostalno da sjedi, a sa 18 počela da se uspravlja. Iva sada ne hoda, ne govori, ne koristi ruke, ali je uporna i puna ljubavi, naveli su iz Fondacije.

Iva je proteklog mjeseca bila vrijedna, vježbala je i prošla terpije u Rehabilitacionom centru Renona u Slovačkoj koje su joj pomogle. Kako bi nastavila da napreduje, neophodno je da redovno odlazi na rehabilitacije.

Ivini roditelji nijesu u mogućnosti da nastave sa samostalnim finanasiranjem daljeg liječenja, pa im je potrebna naša pomoć.

Upišimo 21 i pošaljimo SMS na 14543. Ivi možemo pomoći i uplatom na žiro račun 520-38828-88 ili devizni račun 520042000000882033. IBAN broj: ME25520042000000882033.

Za Ivinu budućnost!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.