Barska policija uhapsila momka zbog napada na druga: Vršnjaku slomio vilicu
Ilustracija

Barska policija uhapsila momka zbog napada na druga: Vršnjaku slomio vilicu

Barska policija privela je devetnaestogodišnjeg V.P iz Bara zbog sumnje da je svog vršnjaka G.S iz Rume napao i nanio mu teške tjelesne povrede. Njegov drug N.S (19) koji je takođe zadobio teške tjelesne povrede, hospitalizovan je u Kliničkom centru. V.P. je priveden zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda i nasilničko ponašanje.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo teška tjelesna povreda i tom prilikom lišili slobode jedno lice.

Dežurna služba Centra bezbjednosti Bar je, 23.08.2018. obaviještena od strane HMP da je u njihove prostorije, u pratnji drugova, u nesvjesnom stanju doveden N.S. (19) iz Rume, i da je tjelesne povrede zadobio u alkoholisanom stanju, odnosno da se povrijedio prilikom pada. Zbog težine zadobijenih povreda devetnaestogodišnjak je upućen u Opštu bolnicu u Baru, a nakon toga na dalju hospitalizaciju KCCG.

Službenici barske policije su odmah izašli na lice mjesta i na osnovu prikupljenih podataka sa terena došli do saznanja da je riječ o prikrivanju krivičnog djela od strane oštećenih lica.

G.S. (19) iz Rume, Republike Srbije, koji je poznanik oštećenog N.S, je takođe zadobio tešku tjelesnu povredu u vidu frakture vilice. Tom  licu je ukazana ljekarska pomoć u Opštoj bolnici u Baru.

Od momenta saznanja cjelokupni sastav barske policije je bilo angažovan na utvrđivanju okolnosti navedenog događaja i identifikaciji lica koja su počinila to krivično djelo. Brzom akcijom službenika CB Bar slobode je lišen V.P. (19) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. Tom prilikom su identifikovana još dva lica koja su bila u društvu osumnjičenog, Đ.S. (20) i J.M. (20), oba iz Bara, koji neće biti obuhvaćeni krivičnom prijavom.

"Osumnjičeni V.P. je, u Sutomoru, kako se sumnja, bez povoda i ničim izazvan fizički nasrnuo na oštećenog G.S. kojeg je tom prilikom udario zatvorenom šakom u predjelu glave nanoseci mu teške tjelesne povrede u vidu frakture donje vilice. On je nakon toga, sumnja se, fizički nasrnuo na N.S kojem je zadao udarac na isti način u predjelu glave. Oštećeni N.S. je tom prilikom od posljedice udarca pao i udario glavom o betonsku podlogu," navodi se u saopštenju policije.

U daljem izvršenju djela osumnjičenog su spriječili Đ.S. i J.M, koji su bili sa njim u društvu.

"Oštećeni nijesu incident prijavili policiji, već su se uputila na iznajmljeni smještaj gdje su boravila, da bi nakon nekoliko sati primjetili da je oštećeni N.S. zapao u stanje tzv. kome, kada su ga odveli u HMP na ukazivanje ljekarske pomoći," navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se V.P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda i nasilničko ponašanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.