Uživanje za ljubitelje jedrenja ovog vikenda-regatia
Optimisti

Tivat

Uživanje za ljubitelje jedrenja ovog vikenda-regatia"Memorijal Spasić i Mašera"

Ljubitelji jedrenja će ovog vikenda, 25. i 26. avgusta, imati priliku da uživaju u regati "Memorijal Spasić i Mašera", koja ima višedecenijsku tradiciju.

Regatu organizuje Jedriličarski klub „Delfin“ iz Tivta, a nadmetaće se jedriličari u klasama Laser Standard, Laser Radial, Laser 4.7 i Optimist.

Prijava takmičarskih ekipa moguća je u prostorijama JK Delfin do subote 25.08. u 10 sati, dok je start prvog jedrenja planiran za isti dan u 11 sati.

"Planirano je da se jedri ukupno 5 regata u dva dana. Regata se jedri po Međunarodnim jedriličarskim pravilima WS2017-2020 za klase koje se takmiče, Uputstvu za jedrenje i Oglasu za regatu", saopšteno je iz JK Delfin.

Ceremonija dodijele nagrada planirana je ispred JK Delfin u nedelju.

Takođe u organizaciji JK Delfin, u akvatorijumu Tivatskog zaliva održaće se i Otvoreno prvenstvo Crne Gore u jedrenju 2018., u periodu od 14. do 16. septembra.

Prvenstvo ove godine ima međunarodni karakter, saopštili su organizatori.

"Pored jedriličara iz domaćih klubova JK Delfin, JK Lahor i JK Jugole Grakalić, očekujemo i jedriličare iz JK Mornar iz Splita i JK Orsan iz Dubrovnika.

Takmičenja se organizuju uz podršku prijatelja kluba, lokalnih preduzeća, kao i Opštine Tivat i Ministarstva sporta Crne Gore", saopšteno je iz iz JK Delfin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.