Uz pomoć ovih trikova spriječite znojenje ispod grudi
Ilustracija

Uz pomoć ovih trikova spriječite znojenje ispod grudi

O znojenju ispod i oko grudi rijetko se priča, a još rjeđe piše. Mnogo je žena koje ni ne znaju za taj problem i stvarno su srećnice. S druge strane, skoro 90 odsto pripadnica ljepšeg pola koje imaju velike grudi se bar jednom suočilo sa znojenjem ispod njih.

Osjećaj definitivno nije najbolji. Evo nekoliko trikova koji mogu pomoći: 

Kupite prikladan grudnjak 

Najbolji izbor je pamučni grudnjak. Lagan je, prijatan za nošenje i u ovom slučaju najvažnije, sjajno upija znoj. Ovo je najvažniji korak, bez njega svaki sljedeći nema smisla. 

Napunite grudnjak 

Možda zvuči bizarno, ali neke žene stvarno pune svoje grudnjake nekim materijalima koji bi mogli dobro da upiju znoj. Ne stavljaju unutra baš čarape, ali stave na primjer mali dnevni uložak. 

Dezodorans može i ispod grudi 

Nigdje ne piše da je zabranjeno nanositi dezodorans ispod grudi. Ali svejedno, svakodnevno nanošenje bi moglo da bude problematično. Ako ne možete sebi nikako da pomognete, ovo bi trebalo da bude opcija za posebne prilike. 

Spriječite iritaciju 

Šanse da potpuno zaustavite znojenje su zapravo male. Baš zato bi bilo sjajno da na vrijeme preduzmete sve mjere protiv crvenila, osipa i peckanja. Narodna medicina tvrdi da će malo palente ili dječjeg pudera značajno olakšati situaciju. Pažljivo ih nanosite ispod grudi, stvari će biti značajno lakše. 

Kod kuće ne nosite grudnjak 

Ovo pravilo je jednostavno, grudi moraju da dišu. Kod kuće ih samo ''pustite na slobodu'', a one će ti biti zahvalne,prenosi 24sata.hr.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.