Tinejdžerka odvela djevojčicu(13) na groblje, tukla je, seksualno zlostavljala, pa snimila i objavila na Fejsbuku
Ilustracija

Užas u Srbiji

Tinejdžerka odvela djevojčicu(13) na groblje, tukla je, seksualno zlostavljala, pa snimila i objavila na Fejsbuku

Osamnaestogodišnja djevojka iz Kruševca uhapšena je zbog sumnje da je maloljetnu djevojčicu (13) odvela na groblje ovom gradu, nakon čega je fizički i seksualno zlostavljala.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, sumnja se da je ona 19. avgusta ove godine trinaestogodišnju djevojčicu odvela na Staro groblje, više puta je udarila, a potom je natjerala da skine odjeću i slikala je. Fotografije djevojčice je, kako se sumnja, objavila na jednoj društvenoj mreži, prenosi Blic.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu priveli su osamnaestogodišnjakinju nadležnom sudiji Višeg suda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična djela laka telesna povreda, neovlašćeno fotografisanje i neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka.

Osumnjičenoj je određen pritvor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.