Prijestonica donirala pet hiljada eura za rekonstrukciju vrtića
Vuksanović i Kašćelan

"Đeca Cetinja najveće bogatstvo"

Prijestonica donirala pet hiljada eura za rekonstrukciju vrtića

Prijestonica Cetinje donirala je pet hiljada eura za rekonstrukciju vrtića Javne predškolske ustanove „Zagorka Ivanović“ u Jabučkoj ulici, saopštio je gradonačelnik Aleksandar Kašćelan nakon susreta sa direktoricom te ustanove Senkom Vuksanović.

Novac će, kako je dogovoreno na sastanku, biti upotrijebljen za zamjenu dotrajale stolarije u tehničkom bloku vrtića u kojem se nalaze kuhinja, trpezarija i kotlarnica. Stolarija na tom dijelu vrtića nije mijenjana od otvaranja te predškolske ustanove prije 30 godina.

KascelaniVuksanovic

Gradonačelnik Kašćelan je u toku posjete obišao i radove na vrtiću, u kojem se trenutno privodi kraju zamjena dijela krova i krečenje učionica. O

n je ponovio stav uprave Prijestonice da su đeca Cetinja najveće bogatstvo grada i da svaka aktivnost koja ima za cilj unapređenje njihovog položaja ima njenu podršku.

„Naš današnji gest nije izraz humanosti, nego čin istinske brige i odgovornosti za one koji su naša budućnost. Ovo je skroman iznos, ali vjerujem isto tako i značajan i dobrodošao. Pozivam i druge da slijede naš primjer, jer zajedno možemo i bolje i više za našu djecu i za naš grad“, kazao je on.

VuksanoviciKascelan2

Prijestonica Cetinje je u maju JPU „Zagorka Ivanović“ donirala sprave za dječje igralište, čime je postojeći mobilijar upotpunjen na zadovoljstvo djece i radnika te ustanove.          

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.