Četiri stvari koje žene sa velikim grudima ne mogu
Ilustracija

Nije ni njima lako

Četiri stvari koje žene sa velikim grudima ne mogu

Ženske grudi podjednako fasciniraju i žene i mušakrce, svi im se dive, a samo dame sa bujnim poprsjem znaju kakve muke muče u stvarnom životu.

Ne mogu nigdje bez grudnjaka

Bez grudnjaka ne mogu nikada i nigdje, ali ogromno olakšanje je kada ga skinu da im grudi napokon budu slobodne. One moraju da biraju posebne modele, i često se muče da pronađu i udoban i moderan model,prenosi B92.

Košulje

Dugmići na košulji često izgledaju kao da će svakog trena eksplodirati. Zato najčešće nose bluze bez kopčanja, jer ako kupe broj veću košulju izgledaju kao da su je pozajmile od starije sestre.

Željne su spavanja na stomaku

Kada bi postojali kreveti koji u dušeku imaju udubljenje, onda bi to mogle da sprovedu. Ovako, u praksi je to nemoguće.

Bez bretela

Ne mogu da nose ni veš ni majicu bez bretela. Prevelike i teške grudi nikako ne mogu da stoje bez dobrog ojačanja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.