Baranin sjekirom povrijedio sugrađanina ispred kafane
Bar

Baranin sjekirom povrijedio sugrađanina ispred kafane

Baranin D.J. (59) uhapšen je zbog osnovane sumnje da je sjekirom nanio lake tjelsne povrede, deset godina mlađem sugrađaninu Z.Đ.

Incident se dogodio prije dva dana u ranim jutarnjim satima ispred jedne od kafana u Makedonskom naselju, piše Portal Jedro.

Dežurnom tužiocu Osnovnog državnog tužilaštva u Baru danas će biti priveden D.J.

Policija je podnijela krivičnu prijavu ODT u Baru, zbog osnovane sumnje da je D.J. počinio krivično djelo nanošenje lakih tjelesnih povreda.

Prema saznanjima iz policije, Z.Đ. (49) prijavio je da ga je Baranin D.J. napao i povrijedio sjekirom, nakon čega mu je ukazana ljekarska pomoć.

PR Osnovnog državnog tužilaštva u Baru tužilac Radovan Đurišić potvrdio je da će D.J. biti u utorak priveden dežurnom tužiocu, i da je oštećeni Z.Đ. zadobio lakše tjelesne povrede u predjelu leđa.

Nakon što je uhapšen D.J. , policija je zaplijenila predmet kojim je, kako se sumnja, izvršeno ovo krivično djelo. Nezvanično osumnjičeni je bio u alkoholisanom stanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.