Osveta bivšeg: Objavljene eksplicitne fotografije Severine
Severina

Osveta bivšeg: Objavljene eksplicitne fotografije Severine

Prije samo 14 godina Severina Kojić izazvala je opšti haos kada se pojavio njen snimak sa jahte, vrlo eksplicitnog sadržaja. Međutim, taman kada je javnost zaboravila na to, na internetu su objavljene njene šokantne fotografije na kojima je potpuno gola.

Naime, na jednom internet sajtu osvanule su fotografije na kojima je Severina potpuno obnažena, pa se i pipka po intimnim djelovima,prenosi Alo.

Slike su u istom trenutku podigle medijsku prašinu, te o njima ne prestaje da se priča.

Po fotografijama bi se reklo da su vrlo privatne te se dovelo u pitanje otkud one uopšte u medijima.

Međutim, Severinin PR Tomislav Petrović se oglasio u njeno ime i otkrio sve.

"Sve se ovo 'događa' upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim sredstvima će se još služiti. Jutros su preduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa"!, kazao je on.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.