Zbog teškog perioda Bali Beg se povlači iz javnosti
Burak Ozdživit

Zbog teškog perioda Bali Beg se povlači iz javnosti

Popularni glumac Burak Ozdživit, poznatiji kao Bali-beg, prolazi kroz izuzetno težak period u životu, zbog čega je odlučio da se na neko vrijeme povuče sa scene.

Turski glumac koji je zaludio Srbiju ulogom Bali Bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", Burak Ozdživit, posljednjih mjeseci pati od depresije, a ova informacija sada je dospjela u javnost.

Burak je odlučio da se oglasi tim povodom:

"Osjećam se depresivno. Treba mi odmor i svakako me u skorije vrijeme nećete vidjeti da radim", poručio je on.

burak

Turski mediji pišu kako je glumac u posljednje vrijeme neprepoznatljiv i u veoma lošem stanju, a kao uzrok se pominje tzv. "sindrom sagorijevanja".

Kako se navodi, njegovom lošem stanju doprinijeli su poslovni neuspjesi, kao i porodična drama koja je nastala usljed bolesti njegovog tasta. 

Burak je odlučio da se zbog svega što ga je snašlo povuče iz javnosti, kao i da se oporavi u društvu svoje supruge, glumice Fahrije Evdžen, koja mu je najveća podrška.

Kurir

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.