Nikšićanin sa 3, 7 promila alkohola učestvovao u udesu, pa pobjegao
Ilustracija

Tri vozača sankcionisana zbog teških prekršaja

Nikšićanin sa 3, 7 promila alkohola učestvovao u udesu, pa pobjegao

Službenici Grupe policije za bezbjednost saobraćaja i Centra bezbjednosti Nikšić su u periodu od 17. do 19. avgusta 2018. godine, registrovali nekoliko teških saobraćajnih prekršaja, kojom prilikom su protiv dva lica podnijete prekršajne prijave dok je jedno lice lišeno slobode.

Službenici Grupe su, 17.avgusta oko 19 sati i 30 minuta na magistralnom putu Podgorica – Bar u mjestu Goričani zaustaili pmv marke „Mercedes“ rožajskih registarskih oznaka kojim je upravljao A.M. (32) iz Rožaja zbog prekoračenja brzine.

"Uređajem za evidentiranje prekršaja u pokretu snimljena je brzina od 184 km/h, gdje je ograničenje 80 km/h. Protiv A.M.  je podnijeta prekršajna prijava Sudu za prekršaje i od njega je na licu mjesta privremeno oduzeta vozačka dozvola", saopšteno je iz Uprave policije.

Nadalje, službenici Grupe su, 19.avgusta  oko 15 časova, na magistralnom putu Podgorica – Bar u mjestu Goričani, zaustavili motocikl marke „BMW“ mojkovačkih registarskh oznaka, kojim je upravljao D.T. (28) iz Mojkovca.

"On je upravljao motociklom brzinom od od 182 km/h, gdje je ograničenje 80 km/h. Protiv njega je podnijeta prekršajna prijava nadležnom sudu a na licu mjesta mu je privremeno oduzeta vozačka dozvola", navodi se u saopštenju-

Službenici saobraćajne policije CB Nikšić su, 19.avgusta u 21 sat i 30 minuta lišili slobode D.J. (33) iz Nikšića i priveli ga uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka u Sud za prekršaje u Nikšiću.

"On je istoga dana oko 18 časova u ulici Peka Pavlovića u Nikšiću učestvovao u saobraćajnoj nezgodi kao nepoznati vozač, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovano je vozilo kojim je upravljao D.J. i on je zaustavljen u Bulevaru 13. jula dok je upravljao pmv marke „Renault” nikšićkih registarskih oznaka. On je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 3,69 g/kg", saopšteno je iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.