Ponovo krađa tegova na pruzi, voz iz Beograda zaustavljen u PG
Ilustracija

Čekaju da se otkloni kvar

Ponovo krađa tegova na pruzi, voz iz Beograda zaustavljen u PG

Zbog krađe tegova jutros je ponovo došlo do kvara na kontaktnoj mreži. Voz koji saobraća na liniji Beograd-Bar je zaustavljen u Podgorici, dok se kvar ne otkloni, saopšteno je TVCG iz Željezničke infrastrukture Crne Gore (ŽICG).

"Na udaljenosti od 2 kilometra od stanice Podgorica ka Golubovcima, jutros u 7:12 sati, došlo je do nove krađe betonskih tegova na kontaktnoj mreži", kazala je za TVCG portarolka ŽICG Mirjana Vujović.

Na terenu su Komisija za isleđenje vanrednih događaja ŽICG i ekipa za održavanje kontaktne mreže, kao i ekipa MUP-a.

"Na čekanju je međunarodni voz koji je iz Beograda stigao u stanicu Podgorica u 8:37 sati", navela je Vujović.

Podsjetimo, juče su dva voza zaustavljena u Golubovcima, takođe zbog tegova na kontaktnoj mreži, a putnici su autobusima prebačeni do stanice u Podgorici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.