Tragedija: Munja udarila u more, poginuo mladić
Foto: pixabay.com

Tragedija: Munja udarila u more, poginuo mladić

Jedan mladić je poginuo kada je munja udarila u more, dok se kupao sa djevojkom na plaži istočno od Splita.

Nesreća se dogodila na plaži u Mutograsu oko 18 sati, tokom nevremena praćenog grmljavinom, objavio je portal "Dalmacija danas"..

Pozivajući se na svjedoke, portal navodi da je riječ o 25-godišnjem mladiću iz Sarajeva.

"Munja je udarila u more, čula sam krik i shvatila da se dogodila tragedija. Iako je djevojka bila do njega, ona nije stradala, i počela je da ga izvlačiti iz mora. Spasavanju se priključilo puno ljudi, ali mladiću nije bilo spasa", prenosi portal riječi jedne žene koja je bila svjedok tragičnog događaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.