Vozovi krenuli iz Golubovaca, kvar otklonjen
Foto: Facebook/Podgorički vremeplov

Nešto poslije 21 sat

Vozovi krenuli iz Golubovaca, kvar otklonjen

Dva voza koja saobraćaju iz Bara za Podgoricu zaustavljena su oko 19 sati na stanici u Golubovcima zbog kvara na kontaktnoj mreži. Nakon što su ekipe Željezničke infrastrukture otklonile kvar, vozovi su nešto poslije 21 sat nastavili put sa stanice u Golubovcima.

Portalu RTCG je potvrđeno iz Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG) da su pokradeni tegovi na kontaktnoj mreži.

"ŽPCG je angažovao šest autobusa, ne jedan kako su mediji objavili, i preuzeti su svi putnici iz oba voza", kazali su Portalu RTCG iz ŽPCG.

Voz koji je krenuo u 17.30 iz Sutomora krenuće za Podgoricu kada se kvar otkloni i preuzeti putnike koji idu za Bijelo Polje, a koji su autobusima prebačeni od Golubovaca do željezničke stanice u glavnom gradu.

Ekipe Željezničke infrastrukture (ŽICG) su na terenu i očekuje se da kvar bude uskoro otklonjen.

Putnici su nakon kvara, nezadovoljni brojem autobusa, blokirali magistralu u Golubovcima.

"Željeznički prevoz Crne Gore je reagovao tako što su poslali jedan autobus na oko četiristo putnika, pa su nezadovoljni putnici iz revolta blokirali magistralu u Golubovcima. Zamislite samo to neodgovorno ponašanje Željezničkog prevoza, koji se na taj način direktno rugaju putnicima, od kojih zavisi profit njihove firme", objavljeno je na društvenim mrežama.

Zbog zastoja će doći do kašnjenja i ostalih vozova.

Iz ŽPCG je pojašnjeno da su ukradeni betonski tegovi koji služe za zatezanje kontaktne mreže.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.