URA: Kako vjerovati SD-u u bilo čemu, kad im predsjednik dokazano laže na sudu
Milan Đaković

URA: Kako vjerovati SD-u u bilo čemu, kad im predsjednik dokazano laže na sudu

Iz Građanskog pokreta (GP) URA se pitaju kako da vjeruju Socijaldemokratama u bilo čemu, kada im predsjednik dokazano laže na sudu.

Podsjećamo, iz SD-a su juče kazali da su Aerodromi Crne Gore najuspješnije preduzeće u Crnoj Gori, reagujući na jučerašnje saopštenje Miloša Konatara iz URE, koji je apelovao na Vladu da sadašnji partijski menadžment u Aerodromima Crne Gore, zamijeni profesionalnim.

Milan Đaković iz GP URA je kazao da su u SD-u "čekali svih 24h kako bi dobili odgovor iz stranke zaposlenih na aerodromu i vjerovali u tačnost izreke „strpljen – spašen“, pa uzaludno pomislili da ta grupica interešdžija može nekad i zablisatati".

„No, uzalud. Lobotmiranim rezonom progovorili su o kako vele „činjenicama i uspjesima" preduzeća koje ima monopol na tržištu Crne Gore. Uspjeh u takvom preduzeću ne može da ne postoji, a ono u čemu se hvale je poraz, ne nikako pozitivan bilans. Jer iz njihovih usta ne može nikada izaći istina, već samo laž. Jer im je i predsjednik personifikacija toga – takozvani predsjednik Skupštine koji dokazano laže na sudu. Kako onda da im iko vjeruje?“, istakao je on.

Poručuje im da snagu preusmjere na "njihovog partijskog oca i njihove vjerne zakrpine sa kojima u konglomeratu čine vlast kako im ne bi dali u zakup aerodrome".

„Jer ukoliko ih daju u koncesije, vaša organizacija zaposlenih na aerodromima će nestati a dinastije porodica na upravljačkim pozicijama više neće biti. Pokušajte još možda da neku fakturu iz vaše partije platite računom aerodroma, što vam, zna crnogorska javnost, nije strana rabota“, zaključuje Đaković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.