Bogoljub Karić oženio sina, velika proslava održana na Svetom Stefanu, program vodio poznati glumac(FOTO)
Foto: Facebook

Bogoljub Karić oženio sina, velika proslava održana na Svetom Stefanu, program vodio poznati glumac(FOTO)

Srpski biznismen Bogoljub Karić i njegova supruga Milanka danas su organizovali veliku proslavu na crnogorskom primorju, na kojoj je njihov sin Nebojša izgovorio sudbonosno "da" svojoj dragoj.

Ceremonija je održana na Svetom Stefanu. Cijela porodica, predvođena Bogoljubom Karićem, okupila se ne bi li upriličila događaj.

GNbk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTmpRN01EQV8vYmQ0MjJiNGQ3ODE5MjE3ZDU5NWMyYmZlN2UzN2QzYmQuanBlZ5CBoTAB

Foto:Facebook

Jedan od najpopularnijih glumaca u regionu, Miloš Biković, uveličao je ovo velelepno slavlje na crnogorskom primorju.

Srpski biznismen Bogoljub Karić potrudio se da vjenčanje sina Nebojše izgleda spektakularno, te je sve odrađeno po uzoru na svadbena veselja u inostranstvu.

Im8k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTmprN01EQV8vYmJhY2E1NzRjYWMxNzI1MTdlMWU0YjNkYTA0ZjNiYzAuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Miloš Biković

Program je, na iznenađenje mnogih, vodio Miloš Biković, koji se u ovoj ulozi odlično snašao, a pojavio se u elegantnom izdanju, prenosi Blic.

O vjenčanju se naširoko priča, dok je najviše pažnje privukao mladoženjin izbor obuće, jer se odlučio za patike.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.