Riješena vječita dilema: Koji dio Eurokrema je bolji? (FOTO)
Foto: Ilustracija

Riješena vječita dilema: Koji dio Eurokrema je bolji? (FOTO)

Napokon je riješena dilema. Jovan Tomović, nekadašnji prvi čovjek PIK "Takovo", koji je donio čuveni Eurokrem u Jugoslaviju otkrio je koji njegov dio je bolji.

Jovan Tomović pričao je prvi put u velikom intervjuu za srbijanski Nedeljnik o fenomenu čuvenog krema, upravljanju fabrikom na čijem je čelu bio skoro tri decenije, prijateljstvu s porodicom Gandola od koje je prije skoro 50 godina kupio licencu, i konačno odgovorio na veliko pitanje koje je bilo često razlog za polemiku:

Koji dio "eurokrema" je bolji - crni ili bijeli?

tomoviceurokrem

Foto: Nedeljnik

"Crni dio je sadržajniji i kvalitetniji od bijelog", kazao je Jovan.

Zanimljivo je da je u anketi na internet stranici ovog medija na pitanje "Da li je bolji crni ili bijeli dio Eurokrema", pobijedio bijeli dio za koji je glasalo 52 posto ispitanika, dok je za crni glasalo 39.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.