Svadba austrijske ministarke: Putin zaplesao sa mladom (VIDEO)
Foto:Tanjug/AP

Svadba austrijske ministarke: Putin zaplesao sa mladom (VIDEO)

Predsjednik Rusije Vladimir Putin boravio je danas svega nešto manje od dva sata u Austriji, gdje je prisustvovao svadbi ministarke inostranih poslova Austrije Karin Knajsel.

Na aerodrom u Grac posle 12 časova sletjela su dva aviona ruske države - u jednom su bili članovi hora Kozaka, koje je Putin doveo kao poklon šefici austrijske diplomatije, a u drugom šef ruske države

Na svadbu u mjesto Sulctal, na jugu pokrajine Štajerska, Putin je doputovao iz Graca u konvoju automobila, u svom vozilu koje ispunjava najviše standarde obezbjeđenja.

U vozilu sa Putinom u Sulctal je došla izaslanica ministarke spoljnih poslova Austrije Margot Klestil-Lefler, inače bivša supruga nekadašnjeg predsjednika Austrije Tomasa Klestila, sa kojim je šef ruske države njegovao dugogodišnje prijateljstvo.

 Putin je ministarki Knajsel predao buket cvijeća žute boje, koju šefica diplomatije posebno voli i sa njom zaplesao.

6290379865b782b071ba11169527923v4big

Foto:Tanjug/AP

Pored Putina, “VIP“ gosti su i austrijski kancelar Sebastijan Kurc, vice-kancelar Hans Kristijan Štrahe i ministar Norbert Hofer.

Knajsel se udala u Salctalu na jugu Štajerske za biznismena Volfganga Majlingera (54), a Putinov dolazak glavna je vijest u svjetskim medijima. 


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.