Marković: Vizija pobijedila opstrukciju i neznanje (FOTO)
Foto: Gov.me

Otvoren Hotel Čedi na Luštici

Marković: Vizija pobijedila opstrukciju i neznanje (FOTO)

Otvaranje, šesnaestog hotela sa 5 zvjezdica u Crnoj Gori, pobjeda je vizije nad opstrukcijom i neznanjem. Vlada nastavlja podršku projektima koji unapređuju Crnu Goru, to očekujemo i od opština, poručio je premijer Duško Marković na otvaranju Hotela Čedi na Luštici.

Marković je kazao da je u hotelu otvoreno je 171 radno mjesto, više od 77 odsto zaposlenih su državljani Crne Gore.

"U 2018. otvoreno je više od 1.000 novih radnih mjesta u sektoru hotelijerstva. Ovi uspjesi su potvrda ispravnosti strateške Vladine politike u oblasti turizma", dodao je on.

Hotel Čedi, prvi u nizu hotela u projektu Luštica Bay vrijednom više od 1,1 milijardu eura.

PV Duško Marković: Realizacija projekta @LusticaBay, uz druge značajne projekte u #CrnaGora, potvrda je naše konkurentnosti kao destinacije. Istrajaćemo u realizaciji projekata koji su već novi simboli našeg turizma i značajno osnažuju našu poziciju na globalnoj turističkoj mapi. pic.twitter.com/GwWIyUJGa8

— Vlada Crne Gore (@VladaCG) August 17, 2018

Ugovor o zakupu i izgradnji koji se odnosi na Luštica Development Opština Tivat, potpisan je 23. oktobra 2009. između Vlade Crne Gore, Opštine Tivat i kompanije Luštica Development AD Podgorica.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.