Državljani CG i BiH osumnjičeni da su dilovali marihuanu
Ilustracija

Državljani CG i BiH osumnjičeni da su dilovali marihuanu

Policija je u Herceg Novom uhapsila G.D. (18), državljanina Crne Gore, i Đ.T. (25), državljanina Bosne i Hercegovine zbog sumnje da su dilovali marihuanu.

"Tom prilikom policijski službenici su oduzeli biljnu materiju zelene boje za koju se osnovano sumnja da se radi o opojnoj drogi marihuana, težine 46,3 grama. Protiv ova dva lica je državnom tužiocu u VDT u Podgorici podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da su izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", kazali su iz policije.

Iz Uprave policije napominju da su tokom avgusta u 8 zaplena oduzeli više vrsta opojnih droga (kokain, ekstazi i marihuana), a protiv odgovornih lica, kako su kazali, biće podnijete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

"Ovom prilikom želimo da istaknemo da su policijski službenici Stanice policije CB Herceg Novi, u sadejstvu sa Odsjekom za borbu protiv droge, u cilju suzbijanja ulične prodaje droge i sprječavanja uživanja opojnih droga na javnom mjestu, u julu 2018. godine izvršili 37 zaplena raznih vrsta opojnih droga", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.