Budućnost poražena na startu turnira u Ljubljani

Budućnost poražena na startu turnira u Ljubljani

Rukometašice Budućnosti poražene su na startu turnira ”Vinko Kandija” u Ljubljani – izabranice Dragana Adžića izgubile su od Lokomotive Zagreb 24:23 (10:14).

Naše šampionke nakon odličnog izdanja u finišu prvog poluvremena, nakon prvih 30 minuta imale su četiri gola prednosti, bile su u vođstvu do finiša, ali je hrvatski tim postigao posljednja dva pogotka na meču i došao do pobjede.

”Plave” će u subotu odigrati dva duela u glavnom gradu Slovenije – od 12 sati će odmjeriti snage protiv Podravke, dok će Krim biti rival od 19 sati i 30 minuta.

Najefikasnija u našem timu bila je Kristina Laslo sa pet golova, dok je Đurđina Jauković postigla četiri pogotka. Sanja Premović i Itana Grbić po tri puta upisale su se u strijelce.

U redovima hrvatskog tima najbolja je bila Stela Posavec sa šest golova.

Uoči turnira ”Vinko Kandija”, izabranice Dragana Adžića odradile su zajedničke treninge i odigrale tri trening utakmice protiv Krima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.