Tanja Stajović predsjednica Opštine Golubovci
Foto: PG biro

Tanja Stajović predsjednica Opštine Golubovci

Na konstitutivnoj sjednici Skupštine opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci za predsjednicu opštine izabrana je Tanja Stajović. Za nju je glasalo 17 odbornika vladajuće koalicije, a na tom mjestu ona je zamijenila Dušana Radonjića koji je funkciju predsjednika obavljao u dva mandata.

Kako je saopštila PR služba Glavnog grada Stajovićka se nakon izbora zahvalila odbornicima na ukazanom povjerenju i obećala da će nasatviti da Zetu razvija još intenzivnije u narednom periodu.

"Realizovaćemo izborni program koji je dobio najveću podršku građana Zete. Radićemo na unapređenju uprave, infrastrukturnim, razvojnim projektima. Radovi na putnoj infrastrukturi biće zaokruženi u jednu sveobuhvatnu, savremenu cjelinu. Radićemo i za dobrobit naših novih naraštaja i nastaviti sa ulaganjima u obrazovanje, sport i kulturu", kazala je Stajović.

On je poručila da u toj opštini imaju dovoljno znanja, iskustva i nove energije da odgovore na sve izazove i vode Zetu u pravom smjeru, sa ciljem da sve ono što im je povjereno na upravljanje ostave budućim generacijama.

"Stajović je izrazila uvjerenje da će novi tim opravdati očekivanja koja su pred njega postavljena, uvažavajući mišljenje i prijedloge svih odbornika, jer su svi na istom zadatku, a vrata uprave biće uvijek otvorena kako bi svi zajedno pomogli da Zećani žive bolje", navodi se u saopštenju.

Tanja Stajović je bila rukovodilac Službe gradonačelnika Podgorice, radila je i kao savjetnica u Skupštini Crne Gore, Ministarstvu sporta, rada i socijalnog staranja i Ministarstvu prosvjete.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.