Hapšenje u PG: Prijetio čekićem pa ukrao 530 eura na benzijskoj pumpi
ilustracija

Hapšenje u PG: Prijetio čekićem pa ukrao 530 eura na benzijskoj pumpi

I.R. (36) iz Podgorice,uhapšen je zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela – razbojništvo i razbojnička krađa u pokušaju, a na štetu zaposlenih i benzinske pumpe „Eko petrol“ u Ulici 4. Jula i u ulici Radoja Dakića u Podgorici.

On je, kako se sumnja, krivično djelo razbojništvo počinio 13.avgusta u objektu benzinske pumpe „Eko petrol“ u Ulici 4. jula, i to na način što je, djelimično maskiran, uz prijetnju čekićem, od zaposlenog otuđio 530 eura pazara i pobjegao sa lica mjesta, saopšteno je iz Uprave policije.

"I.R. je takođe, sumnja se, 20.07.2018. godine, u objektu benzinske pumpe „Eko petrol“ u ulici Radoja Dakića, počinio krivično djelo, i to razbojnička krađa u pokušaju, na način što je maskiran prvo prišao jednom zaposlenom ispred objekta pumpe i pokazao mu da ima nož kod sebe i zahtijevao je od njega da mu preda novac, a zatim je ušao u objekat gdje mu je drugi zaposleni zadao udarac nakon kojeg je I.R. pobjegao.

I.R. je identifikovan zahvaljujući operativnom radu službenika CB Podgorica", navode iz policije.

On je, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnijetih protiv nepoznatog izvršioca, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.