Kontrola na šetalištu u Budvi: Uhapšen Nikšićanin, oduzeta marihuana
Foto: Uprava policije

Kontrola na šetalištu u Budvi: Uhapšen Nikšićanin, oduzeta marihuana

Kontrolom jednog lica na šetalištu u Budvi policija je pronašla i oduzela devet pvc kesica sa marihuanom koju je ovo lice, kako se sumnja, držalo radi dalje prodaje. Ovo lice je lišeno slobode, kazali su iz Uprave policije.

"Službenici CB Budva su juče na šetalištu Slovenska obala u Budvi kontrolisali S.R. (21) iz Nikšića, kod kojeg je tom prilikom pronađeno i od njega oduzeto devet pvc kesica sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko devet grama.

O događaju su obaviješteni policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge", navodi se iz policije.

Službenici Odsjeka su o svemu obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.R. liši slobode.

"On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden pomenutom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja", navodi se u saopštenju policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.